Eva-kerrostalokupu

Vapaasti asennettava saarekemalli. Kuvussa on etupaneeliin integroidut kapasitiiviset kytkimet. Kerrostalokupu on suunniteltu keskitettyihin ilmanvaihtojärjestelmiin. Säätö ja mittaus on suunniteltu helpoksi. Suoritusarvot mitataan painemittarilla ilman erillisiä mittauskoukkuja. Samasta pisteestä saadaan mitattua haluttu perusilmavirta ja tehostusilmavirta. Savunrajoitinventtiili on poistettavissa rasvasuodatintilan kautta.

Ida-kerrostalokupu

Vapaasti sijoiteltava seinämalli. Kuvussa on etupaneeliin integroidut kapasitiiviset kytkimet. Kerrostalokupu on suunniteltu keskitettyihin ilmanvaihtojärjestelmiin. Säätö ja mittaus on suunniteltu helpoksi. Suoritusarvot mitataan painemittarilla ilman erillisiä mittauskoukkuja. Samasta pisteestä saadaan mitattua haluttu perusilmavirta ja tehostusilmavirta. Savunrajoitinventtiili on poistettavissa rasvasuodatintilan kautta.

Pia-kerrostalokupu

Airfin Pia-liesikuvut on helppo ja nopea asentaa keittiökalusteisiin. Olemme suunnitelleet tämän sarjan sekä asentajan että loppukäyttäjän kannalta käytännölliseksi. Olemme saaneet kupuun monia toimivia ratkaisua. Jokaisen kuvun mukana tulee takapeitelista. Pia-liesikupu sopii eri syvyisiin kaapistoihin.

Pia-sarjan kehitystyössä olemme myös huomioineet ympäristön – kaikissa meidän kuvuissamme on energiatehokkaat ja pitkäikäiset LED-valot. Kuvuissa on ajastin jolla varmistetaan, että tehostusläppä tulee suljettua jokaisen käytön jälkeen täysin tiivisti.

Kerrostalokupu on suunniteltu keskitettyihin ilmanvaihtojärjestelmiin. Se on nopea asentaa eri syvyisiin kaapistoihin. Säätö ja mittaus on suunniteltu helpoksi. Suoritusarvot mitataan painemittarilla ilman erillisiä mittauskoukkuja. Samasta pisteestä saadaan mitattua haluttu perusilmavirta ja tehostusilmavirta.
Savunrajoitinventtiili on poistettavissa rasvasuodatintilan kautta.

Tuote täyttää rakentamismääräyskokoelman ilmaääneneristysvaatimuksen. Mittausstandardit SFS-EN-ISO 10140-2 ja ISO 717-1.

More than pure air