Paikallisesti, puhtaita arvoja kunnioittaen

Ympäristöystävällinen ajattelutapa

Toimimme niin, että huomioimme ympäristön.

Tuotteemme on kehitetty siten, että niillä on pitkä käyttöikä ja hyvä hyötysuhde. Pyrimme valitsemaan tuotteisiimme materiaaleja, jotka ovat täysin kierrätettäviä. Meistä ympäristövastuu on meidän kaikkien yhteinen asia. Yhteistyökumppanimme on myös valikoituneet niin, että hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni, näin kotimaisuusastekin tuotteissa on pysynyt hyvin suurena. Olemme sosiaalisesti vastuullinen yritys ja luomme omalla toiminnalla Suomeen uusia työpaikkoja.

Toimistossamme on käytössä mahdollisimman vähän muovia. Toimistopaperi on valittu niin, että se täyttää FSC® sertifikaatin. Toimistotilamme on viihtyisät, vaikka sisustuksessa olemme hyödyntäneet mahdollisimman paljon vanhaa jo käytössä ollutta tavaraa. Tiesithän, että Airfi tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Merkki kertoo että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Lippumerkki

Airfi työpaikkana

Meille työntekijöiden hyväolo on tärkeää.

Airfi Oy:n nykyaikaiset tuotantotilat sijaitsee Raisiossa. Olemme kasvava ilmanvaihtoalan yritys ja tarvitsemme jatkuvasti uusia työntekijöitä tiimiimme. Henkilökuntamme on nuorekasta ja energistä. Airfi henkilökuntaa yhdistää yhteen kuuluvuus ja halu kehittää yritystä. Lisäksi olemme sitoutuneet ympäristöystävälliseen ajatteluun, joka näkyy myös hyvin vahvasti työyhteisömme arjessa.

Jätä meille avoin työhakemus. Aikaisempi kokemus ilmanvaihtoalalta katsotaan eduksi.

More than pure air