Paikallisesti, puhtaita arvoja kunnioittaen

Ilmanvaihtoalan suomalainen edelläkävijä 

Airfi on raisiolainen, markkinoiden energiatehokkaimpia ilmanvaihtolaitteita valmistava yritys. Yhdessä asiakkaiden kanssa tuotekehitystiimimme kehittää jatkuvasti nykyaikaisia tuotteita, jotka erottuvat edukseen. Kuuntelemme tarkkaan kaikkien asiakkaidemme toiveita, ja reagoimme niihin mahdollisimman nopeasti. Panostamme jatkuvasti tuotteidemme suunnitteluun, testaukseen ja tuotekehitykseen, jonka ansiosta voit aina luottaa tuotteidemme laatuun.

Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus, joka on merkki suomalaisesta työstä. Tuotteillamme on korkea kotimaisuusaste.

Lippumerkki

Yritysesittely 2022 (Suomeksi)

Yritysesittely 2023 (Englanniksi)

Airfin tiimi

Teemme työtämme intohimoisesti – haluamme pysyä alan edelläkävijöinä myös jatkossa. Toimitiloissamme vallitsee kuitenkin myös rento ja innovatiivinen ilmapiiri, meille on tärkeää että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja että jokainen työntekijä tietää ja tuntee arvonsa. 

Jokaisella tiimimme jäsenellä onkin tärkeä rooli. Uuden teknologian kehittäminen vaatii tietenkin vahvaa tuotekehitysosaamista, mutta kehittämisen lisäksi tuotteet tulee myös valmistaa huolellisesti. Myynnin ja jälkimarkkinoinnin ammattilaiset tuntevat asiakkaamme, ja välittävät terveiset myös tuotekehitysosastolle. Kaiken keskiössä onkin palveluumme ja tuotteisiimme tyytyväinen asiakas – siksi tuotevalikoimamme on rakentunut pitkälti asiakkaidemme toiveiden mukaan.

Airfi työpaikkana

Airfi Oy:n nykyaikaiset tuotantotilat sijaitsee Raisiossa. Olemme kasvava ilmanvaihtoalan yritys ja tarvitsemme jatkuvasti uusia työntekijöitä tiimiimme. Henkilökuntamme on nuorekasta ja energistä. Airfi henkilökuntaa yhdistää yhteen kuuluvuus ja halu kehittää yritystä. Lisäksi olemme sitoutuneet ympäristöystävälliseen ajatteluun, joka näkyy myös hyvin vahvasti työyhteisömme arjessa.

Jätä meille avoin työhakemus. Aikaisempi kokemus ilmanvaihtoalalta katsotaan eduksi.

More than pure air