Nära digoch miljön

Miljövänlighet i centrum

Vi jobbar för en renare, friskare miljö.

Vi började med att fundera, vad är det absolut största vi kan göra för att minska vårt fottryck i miljön. Det vi kom fram till är att göra hållbara, effektiva produkter som inte behöver bytas ut. Vi har också valt att bygga våra produkter så att många delar går att återvinna ifall de någonsin skulle behöva bytas ut. Våra samarbetspartners är valda så att koldioxid-avtrycket skall vara så litet som möjligt – vilket automatiskt gör våra produkter mer finska, då delar leveras från lokala aktörer.

På kontoret använder vi så lite plast som möjligt och det lilla vi mot förmodan förbrukar ser vi till att sortera. De papper vi använder i vår verksamhet är miljövänliga. Vårt kontor är fräscht och trevligt och består till stor del av begagnade möbler. Vi är också beviljade nyckelflaggan eftersom våra produkter tillverkas i Finland och sysselsätter arbeta i Finland.

Nyckelflaggan

Airfi som arbetsplats

Vi bryr oss om ditt välmående.

Våra moderna produktionsutrymmen ligger i Reso, Finland. Som företag växer vi snabbt – därför söker vi helatiden efter nya talanger. Vårt team är ungt och energifyllt – tillsammans delar vi samma målsättningar och värderingar, vilket gör oss ännu gladare att få arbeta vid Airfi Oy AB.

Låter det intressant? Skicka in en öppen ansökan! Tidigare erfarenhet i branschen ses som en fördel.

More than pure air