Vastuullisuus

Meille Airfissä ilmanvaihto on intohimo. Se näkyy haluna olla askeleen edellä muita – myös vastuullisuudessa. Olemme kehittäneet markkinoiden energiatehokkaimman ilmanvaihtokoneen. Se hyödyntää oppivaa tehoälyä, toimii kaikissa olosuhteissa ja kestää rakennuksen koko elinkaaren ajan. Airfi-ilmanvaihtokone on jo itsessään ympäristöteko, mutta meille vastuullisuus on paljon enemmän.

Olen monien muiden tavoin ollut huolissani ympäristön tilasta jo pitkään ja tehnyt aina parhaani suojellakseni sitä. Viime aikoina olen ymmärtänyt, että paras ympäristöteko, jonka voimme tehdä, on myydä mahdollisimman monta energiatehokasta laitettamme.”

Izabella Lundberg, toimitusjohtaja, Airfi

Kestäviä valintoja ympäristön parhaaksi

Vastuullisuus tulee meiltä luonnollisesti

Vastuullisuus on meille itsestäänselvyys. Olemme nuori yritys, joka on toiminut alusta asti vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti. Ihmisten ja ympäristön hyvinvointi on yksi yrityksemme tärkeimmistä arvoista.

Katse tulevaisuuteen

Vastuu ihmisistä, puhtaasta sisäilmasta ja ympäristöstä on läsnä toimintamme kaikilla tasoilla.

Yhdessä vastuullisempaan huomiseen

Valitsemme yhteistyökumppanimme huolella. Varmistamme, että tuotteidemme valmistuksessa käytettävät materiaalit ja komponentit ovat kestäviä, laadukkaita ja ympäristöystävällisiä. Eettiset hankintaperiaatteet ovat meille tärkeitä. Yhteistyökumppanimme valitaan myös hiilijalanjäljen minimoimiseksi, mikä osaltaan edistää kotimaisuustasoa.

Arkipäivän teot merkitsevät

Monimuotoisuus ja tasa-arvo

Olemme olleet monikulttuurinen organisaatio yrityksen perustamisesta lähtien. Yrityksessämme jokaisella on samanlaiset mahdollisuudet edetä ja kehittyä.

Kierrätämme kaiken

Lajittelemme ja kierrätämme kaikki jätteet sekä toimistossa että tuotannossa. Seuraamme syntyvää jätteen määrää ja teemme jatkuvasti toimenpiteitä sen vähentämiseksi.

Kestävä kehitys suunnittelupöydältä lähtien

Toiminnan ympäristövaikutukset

Otamme ympäristövaikutukset huomioon kaikessa tekemisessämme – tuotekehityksestä tuotantoon ja materiaaleista pitkäikäisyyteen.

Kestävä suunnittelu ja valmistus

Huolellinen suunnittelu ja vastuulliset käytännöt varmistavat, että tuotteemme ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä. Ilmanvaihtotuotteidemme pellit, komponentit, piirikortit ja muut osat valitsemme laadun ja kestävyyden perusteella. Suosimme suomalaista ja lähellä tuotettua.

Tulevaisuudenkestävä

Koneet on tehty kestämään vuosiksi ja vuosikymmeniksi eteenpäin. Niin materiaalien laadun kuin rakenteellisten ratkaisujen suhteen, esimerkiksi kaikki osat on helppoa vaihtaa paikan päällä.

Järkeviä materiaalivalintoja

Käytämme mahdollisimman paljon kierrätettyjä ja kierrätettäviä materiaaleja. – metalli on sataprosenttisesti kierrätettävää, pinnoitteemme ovat ympäristöystävällisiä.

Pakkaus- ja kuormausoptimointia

Tuotepakkauksissa emme käytä muovia, jopa teippi on nykyään pahvimateriaalia. Pakkauskoot on optimoitu siten, että kuormalavalle ei jää tyhjää tilaa. Käytämme myös vain käytettyjä lavoja.

Minimoitu tuotantojäte

Huolellisen suunnittelun ja vastuullisten käytäntöjen avulla valmistusprosessimme tuottaa minimaalisen määrän jätettä.

Yhteisö

Sen lisäksi, että huolehdimme planeetastamme, uskomme että on tärkeää huolehtia myös paikallisesta yhteisöstä. Siksi olemme InterActionin ylpeitä sponsoreita. InterAction on FC Inter Turun hanke, jonka tarkoituksena on tukea junioreita ja heidät perheitään. Taloudellisen tuen avulla kaikilla yhteisössä on mahdollisuus harrastaa urheilua. Lisäksi hanke tuo perheet yhteen merkityksellisellä ja yhteisöllisellä tavalla.

Kaikki hankkeemme eivät voi olla huolellisesti suunniteltuja. Kun kriisi iskee paikalliseen yhteisöön tai Euroopan toisella puolella, toimimme välittömästi ja vaistonvaraisesti. Se on osa kulttuuriamme, tai oikeastaan ajattelemme, että se on osa ihmisyyttä.

More than pure air