Airfi nimitti uuden maajohtajan – katseet Puolan markkinoille

Airfi, suomalainen ilmanvaihdon edelläkävijä, on nimittänyt Puolan maajohtajaksi Gosia Makowskan, luotsaamaan yrityksen laajentumista uudelle markkina-alueelle. Makowska tuo mukanaan vahvan osaamisen vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä ja ilmastoasioiden edistämisestä.

Gosia Makowska on omistautunut kestävälle kehitykselle ja puhtaalle sisäilmalle, ja hän tuo tämän osaamisensa tukemaan Airfin laajentumista Puolan markkinoille.

(Huom. Tämä on käännetty lyhennelmä englanninkielisestä tiedotteestamme.)

Makowska kertoo olevansa innoissaan Airfin laajentumisesta Puolan markkinoille, jossa hän näkee valtavasti potentiaalia Airfin tuotteille.

”Olen innoissani mahdollisuudesta edustaa Airfia Puolassa. Uskon, että voimme tarjota innovatiiviset ilmanvaihtojärjestelmämme markkinoille, jotka ovat entistä tietoisempia ympäristöhaasteista ja ilmansaasteongelmista.”

Makowskan mukaan Airfin sitoutuminen kestävään kehitykseen tulee varmasti vetoamaan puolalaisiin asiakkaisiin, jotka arvostavat yhä enemmän ympäristöystävällisiä ratkaisuja:

”Ilmansaasteiden ja ilmastonmuutoksen vaikutusten tiedostaminen on lisääntynyt, joten kysyntä kestäville tuotteille, jotka parantavat sisäympäristöjen terveellisyyttä, on selkeästi kasvussa.”

Airfi on luottavainen, että Makowskan kokemuksella yritys pystyy vahvistamaan asemaansa Puolassa ja edistämään kestävää kehitystä tarjoamalla innovatiivisia ilmanvaihtojärjestelmiä, jotka parantavat sisäilman laatua ja vähentävät energiakulutusta.

Tervetuloa Airfille, Gosia!

More than pure air