Pia-tehostuskupu

Tuotekuvaus

Airfin Pia-liesikuvut on helppo ja nopea asentaa keittiökalusteisiin. Olemme suunnitelleet tämän sarjan sekä asentajan että loppukäyttäjän kannalta käytännölliseksi. Olemme saaneet kupuun monia toimivia ratkaisua. Jokaisen kuvun mukana tulee takapeitelista. Pia-liesikupu sopii eri syvyisiin kaapistoihin.

Olemme Pia-sarjan kehitystyössä huomioineet myös ympäristön – kaikissa meidän kuvuissamme on energiatehokkaat ja pitkäikäiset LED-valot. Kuvuissa on ajastin, jolla varmistetaan, että tehostusläppä tulee suljettua jokaisen käytön jälkeen täysin tiivisti.

Tehostuskupumallisto on suunniteltu kärynpoiston lisäksi asuntokohtaisen ilmanvaihdon tai huippuimurin ohjaukseen. Tehostuskupu soveltuu monien eri merkkisten ilmanvaihtokoneiden ohjaamiseen.

Ida-tehostuskupu

Tuotekuvaus

Vapaasti sijoiteltava seinämalli. Kuvussa on etupaneeliin integroidut kapasitiiviset kytkimet. Tehostuskupumallisto on suunniteltu kärynpoiston lisäksi asuntokohtaisen ilmanvaihdon tai huippuimurin ohjaukseen.

Eva-tehostuskupu

Vapaasti asennettava saarekemalli. Kuvussa on etupaneeliin integroidut kapasitiiviset kytkimet. Tehostuskupumallisto on suunniteltu kärynpoiston lisäksi asuntokohtaisen ilmanvaihdon tai huippuimurin ohjaukseen.

Suvi-tehostuskupu

Tuotekuvaus

Ulosvedettävä kaapistoon integroitava liesikupu. Tehostuskuvut on suunniteltu kärynpoiston lisäksi asuntokohtaisen ilmanvaihdon tai huippuimurin ohjaukseen.

More than pure air