Safera Siro

Vähennetään yhdessä Suomen asuntopaloja

Tiesitkö, että asuntopaloja ehkäisemällä voimme säästää noin 50-80 ihmishenkeä vuodessa. Keittiön liesi on suurin syy asunnoissa syttyville tulipaloille. Syy siihen, miksi juuri liesi on tilastojen kärjessä, on perin inhimillinen. Liesi unohdetaan päälle tai jätetään valvomatta sen ollessa kuuma. Suurimpia riskiryhmiä inhimilliselle erehdykselle ovat opiskelijat, muistisairaat ja ikääntyneet ikäihmiset. On tärkeää ennaltaehkäistä tulipalonriskiä juuri riskiryhmän asukkaille tarkoitettuja asuntoja suunniteltaessa.

Olemme valinneet markkinoiden älykkäimmän liesikupuihin integroitavan Safera-liesivahdin. Safera-liesivahti täyttää eurooppalaisen liesivahtistandardin EN50615 ja se on helposti integroitavissa Airfin liesikupuihin. Älykäs liesivahti huolehtii lieden turvallisesta käytöstä automaattisesti ja huomaamattomasti. Liesivahti aistii vaaratilanteet ennalta ja katkaisee liedestä sähköt ennen palon syttymistä.

Safera-liesivahti tarkkailee:

  • Lieden lämpötilaa
  • Lieden virrankulutusta
  • Käyttäjän eli ruoanlaittajan läsnäoloa

Safera estää liesipalot ennalta:

  • Ei vaadi käyttäjältä mitään toimia
  • Hälyttää vasta vaaratilanteen uhatessa
  • Katkaisee vaaratilanteessa liedestä virrat
  • Ei häiritse ruoanlaittoa

Saatavilla ainoastaan Pia-kupuihin.

Veab CWK

Kanavajäähdyttimet jäähdytysnesteelle

Pyöreällä kanavaliitoksella varustetun CWK-mallin jäähdytysaineena toimii vesi. Jäähdytintä käytetään tuuletusilman viilentämiseen ilmanvaihtojärjestelmissä. CWK-mallia voidaan myös käyttää viilentämään yksittäisiä huoneita tai rakennuksen osia.
Huone- tai tuloilman lämpötilojen säätämiseksi kanavajäähdytintä täydennetään säätimillä, antureilla, toimilaitteilla, venttiileillä ja jäätymiseneston säädöllä.

More than pure air