Pia-tehostuskupu

Tuotekuvaus

Airfi Pia-liesikuvut ovat helposti ja nopeasti keittiökalusteisiin asennettavia. Olemme suunnitelleet tämän sarjan sekä asentajan että loppukuluttajan käytännölliseksi. Olemme saaneet kupuun monia toimivia ratkaisua. Jokaisen kuvun mukana tulee takapeitelista. Pia-liesikuvu sopii eri syvyisiin kaapistoihin.

Pia-sarjan kehittämässä olemme myös miettineet ympäristöä – kaikissa meidän kuvuissa on energiatehokkaat ja pitkäikäiset LED-valot. Kuvuissa on ajastin, tämä tarkoittaa, että tehostusläppä tulee suljettua jokaisen käytön jälkeen täysin tiivisti.

Tehostuskupumallisto on suunniteltu kärynpoiston lisäksi asuntokohtaisen ilmanvaihdon tai huippuimurin ohjaukseen. Tehostuskupu soveltuu monien eri merkkisten ilmanvaihtokoneiden ohjaamiseen.

Ida-tehostuskupu

Tuotekuvaus

Vapaasti sijoiteltava seinämalli. Kuvussa on kapasitiiviset kytkimet integroituna etupaneeliin. Tehostuskupumallisto on suunniteltu kärynpoiston lisäksi asuntokohtaisen ilmanvaihdon tai huippuimurin ohjaukseen.

Eva-tehostuskupu

Vapaasti asennettava saarekemalli. Kuvussa on kapasitiiviset kytkimet integroituna etupaneeliin. Tehostuskupumallisto on suunniteltu kärynpoiston lisäksi asuntokohtaisen ilmanvaihdon tai huippuimurin ohjaukseen.

Suvi-tehostuskupu

Tuotekuvaus

Ulosvedettävä kaapistoon integroitava liesikupu. Tehostuskuvut ovat suunniteltu kärynpoiston lisäksi asuntokohtaisen ilmanvaihdon tai huippuimurin ohjaukseen.

More than pure air