Hyvää uutta vuotta


Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, jotka olette jälleen kerran mahdollistaneet Airfille kasvutarinaa. Olemme tänäkin vuonna saaneet olla mukana useissa projekteissa meidän kestävillä ja toimintavarmoilla tuotteilla. Talon sisällä meillä on tehty erityisen paljon työtä tuotekehityspuolella, uskomme että hiljaa hyvä tulee…maltti on valttia jne.

Rakennusalan haasteista huolimatta katsomme tulevaisuuteen luottavaisin mielin.  Jokainen vuosi on uusi mahdollisuus ja aina meidän uniikki tiimimme hioutunut kirkkaammaksi ja niinpä meillä odotaan myös vuotta 2024 innolla.

Tämän vuoden huipentuma taisi koko tiimille olla EY:n Entrepreneur of The Year 2023 start-up sarjan voitto. Toki myös näin tilikauden viimeisenä päivänä vetää koko vuosi hiljaiseksi…Jokainen on kuullut rakennusalan vaikeuksista niinpä tämän vuoden saavutukset tuntuvat meistä jokaisesta erityisen hienoilta.   

Olemme kovin onnellisia siitä, että Airfi:n kasvutarina tähän asti on ollut niin uskomattoman hieno. Rauhallista hyvää tekemistä, jota aiomme jatkaa myös vuonna 2024. Kasvun myötä myös lisäkäsiä tarvitaan. Uusia rekryjä on avautumassa tiimiimme eli kannattaa pitää silmät ja korvat avoinna.

More than pure air