Airfi Oy Nordbygg 2024 -messuilla Tukholmassa

Olemme mukana menossa Nordbygg-messuilla, Tukholmassa 23.–26.4.2024. Messuilla esittelemme innovatiivisia ratkaisujamme, jotka tekevät kodeista ja rakennuksista energiatehokkaampia ja mukavampia asua – jopa kovimmissakin talviolosuhteissa. Ja joiden tuotekehityksessä on huomioitu myös rakennuttajien ja asentajien erityistarpeet – yhteistyössä heidän kanssaan.

Airfi on suomalainen ilmanvaihtoalan edelläkävijä, jonka osaamisen ytimessä on oma tekninen tuotekehitys ja tekoälyä hyödyntävä teknologia. Toimintamme perustana on innovatiivisuus, Pohjolan ääriolosuhteissa testattu toimintavarmuus ja asennuksen helppous.

Tule tapaamaan meitä osastolle A22:39.

Messuilla pääset tutustumaan tekniikkaamme ja kuulemaan, miksi olemme lyhyessä ajassa saavuttaneet yli 10 % markkinaosuuden Suomessa.

Innovaatio pohjoisen paukkupakkasiin

Olemme kehittäneet koneoppimista hyödyntävän teknologian, joka sopeutuu asennuspaikan uniikkeihin olosuhteisiin ja takaa aina mahdollisimman optimaalisen toiminnan ja ainutlaatuisen energiatehokkuuden – jopa kovimpina talvina.

Airfi Frost Pro System -huurteensuojajärjestelmä

Toimintamme ytimessä on patentoitu tekoälyä hyödyntävä AFPS-huurteensuojateknologia. AFPS maksimoi energiatehokkuuden, suojaa laitetta ja takaa tasaisen ja mukavan ilmavirran kovissakin talviolosuhteissa. Airfi-teknologian ansiosta esilämmitys on tarpeetonta, mikä säästää energiaa joka päivä.

Energiatehokkaat Model-sarjan ilmanvaihtokoneet lämmön talteenotolla.

AFPS on vakiona kaikissa Model-sarjan ilmanvaihtokoneissamme. Messuilla esittelemme kolmea eri mallia: Model 100, Model 150 ja Model 350. Tule osastolle tutustumaan laitteisiimme ja kuulemaan, mikä tekee niistä niin suosittuja Suomessa.

Liesituulettimet – tutkitusti markkinoiden tehokkain kärynpoisto

Liesikupuvalikoimamme kattaa klassiset ja design-mallit lähes kaikkiin tarpeisiin. Kupujen kehitystyössä on painotettu tehokasta kärynpoistoa sekä asennuksen helppoutta ja nopeutta. Messuilla esittelemme Suomessa suositut mallit: Suvi-säädinkupu ja Ida-kerrostalokupu.

Suvi-säädinkupu:

  • Kaapistoon integroitava, ulosvedettävä liesikupu
  • Säädinkupumallisto on suunniteltu kärynpoiston lisäksi asuntokohtaisen ilmanvaihdon tai huippuimurin ohjaukseen
  • Sopii monien eri merkkisten ilmanvaihtokoneiden ohjaamiseen

Ida-kerrostalokupu:

  • Vapaasti sijoiteltava seinämalli
  • Kapasitiiviset kytkimet integroituna etupaneeliin
  • Suunniteltu keskitettyihin ilmanvaihtojärjestelmiin
  • Helppo säätää ja mitata

Airfin edustus Nordbygg-messuilla

Messuvierailla on ainutlaatuinen mahdollisuus vierailla osastollamme ja keskustella tuotevalikoimastamme ja innovatiivisista ratkaisuista suoraan asiantuntijoidemme kanssa. Paikalla on myös tuotekehityksen asiantuntijamme, joka vastaa kysymyksiisi patentoidusta AFPS-teknologiastamme.

Odotamme innolla koneidemme esittelyä Ruotsin markkinoilla! Tule tutustumaan tuotteisiimme Nordbygg-messuilla, osastolle A22:39.

Seuraa messuaiheista keskusteluamme somessa:

Menemme yksityiskohtiin tarkemmin LinkedIn-sivuillamme, tervetuloa keskustelemaan.

More than pure air